Hoofdstraat 38
5171 DD Kaatsheuvel
Tel: 0416-530895
Neem contact op

 • Verzekeringen Kaatsheuvel

  Verzekeringen

  Altijd een persoonlijk advies.

 • Hypotheek Kaatsheuvel

  Hypotheken

  Een financiering die jarenlang voor plezier zorgt.

 • Lening Kaatsheuvel

  Financieringen

  Duidelijk overzicht van de voor- en de nadelen.

 • Pensioen Kaatsheuvel

  Sparen

  Zorg dat u kunt genieten van uw oude dag!

 • Overig Kaatsheuvel

  Overig

  Ook voor overige zaken in onze branche kunnen wij u van dienst zijn

Financieel adviseurs in Kaatsheuvel

Van den Hout & Van Etten Financieel Advies is een jong regionaal werkend financieel advieskantoor. Ons kantoor is gevestigd Kaatsheuvel van waaruit wij voornamelijk de midden Brabantse markt bedienen. Wij doen dat op basis van een persoonlijke benadering. Onze kernactiviteiten zijn bemiddeling en advisering in verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en spaarproducten.

Financieel adviseur

Van den Hout & Van Etten Financieel Advies heeft geen contractuele verplichtingen om uitsluitend voor één of meer aanbieders te bemiddelen. Van den Hout & Van Etten Financieel Advies doet zaken met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en banken. Wij streven naar een langdurige duurzame relatie tussen u en ons kantoor.
Wij behoren tot de ongebonden selectieve bemiddelaars. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Op basis van diverse factoren, zoals de hoogte van de premie, de kwaliteit van de voorwaarden, en de ervaring hoe de instelling zich opstelt als een beroep wordt gedaan op een uitkering, selecteren wij op basis van een objectieve analyse, uit het grote aanbod van verzekeringsmaatschappijen een aantal voorkeursmaatschappijen. Of het nu gaat om verzekeringen voor u in privé, voor u als ondernemer, voor uw onderneming of voor uw personeel. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering en behartigen in geval van schade uitsluitend uw belangen. Een lijst met namen van verzekeringsmaatschappijen met wie wij een relatie onderhouden, sturen wij u op aanvraag toe. Van den Hout & Van Etten Financieel Advies baseert haar advies derhalve niet op een objectieve analyse van het aanbod van alle verzekeringsmaatschappijen